Onze Recensies

Theologische Universiteit
Kampen | Utrecht

Als Theologische Universiteit Kampen hebben we goede ervaringen met Ledgetit.

Een paar jaar geleden hebben we de transitie naar LED verlichting gemaakt en Gerrit denkt daar constructief in mee, geen verkooppraatjes, gewoon degelijk no-nonsense advies, test modellen in verschillende variaties gehad en de bestellingen werden snel geleverd voor een nette prijs.

Later hebben we weer goede ervaringen gehad met de vervanging van onze noodverlichtingsarmaturen. ’s Ochtends bestelling geplaatst en omdat hij toevallig bij de leverancier in de buurt was nog dezelfde middag geleverd!

Kortom: Prettig zaken doen met Ledgetit!

H. van Gelder

Theologische Universiteit Kampen | Utrecht

Ik kan je verzekeren dat Gerrit doet wat hij zegt. Wij hebben zelfs in samenwerking met hem het GreenKey certificaat gehaald voor de boerderij winkel in ’tHarde bij de AVogeltuinen. Ook de garantie bij defecte lampen geeft hij. Bij een defect zelfs een tijdelijke lamp in bruikleen gehad, tot de nieuwe er was. Wij hebben de meeste LED bij hem gekocht.

Jan Puttenstein

A Vogel BV

Wij hebben al enkele jaren goede contacten met dhr. Beekhof van Ledgetit.

Hij levert goede producten op het gebied van led verlichting.

De leveringen zijn altijd mooi op tijd.

Als er iets stuk is binnen de garantie tijd worden deze netjes omgeruild.

Sensus B.V.

Sensus B.V.

Gerrit ken ik al vele jaren komt uit een heel ander vakgebied waar toen al de gedrevenheid en aanpakken naar voren kwam Gigantisch bewondering gehad voor zijn move. Nu in LED doet hij het bijzonder goed. Zijn passie verenigd met gedrevenheid aanpakken en het blijven contact houden.

Chappeau!

 

Boertjes Wood

Balkbrug, Boertjes Wood

Wij als recycling bedrijf Reukema in Harderwijk hebben een zeer prettige ervaringen met Gerrit. Hij is een man die zijn woord houd en zijn afspraken goed na komt.

Prijs – Kwaliteit verhouding is zeer goed. Erg flexibel met het uitproberen van wat nieuws en schroomt ook niet om er wat neer te hangen om het te proberen. We zijn erg tevreden en plaatsen steeds meer producten van Gerrit, dus een goede partner voor de toekomst.

Andre Nab

Reukema Recycling

Wij hebben een zeer prettige ervaring met Gerrit. Hij heeft een typische “No-Nonsense” manier van werken. Erg duidelijk en helder geen addertjes onder het gras: Dit is het product, dit is de prijs en  dat lever ik.

Prijs- Kwaliteit verhouding zeer hoog en eenvoudige 1 van de goedkoopste in de markt.

Indien er een sample geleverd moet worden is dat ook geen probleem, andere kleur/andere type ook geen probleem. 

Uiteindelijk hebben wij ons gehele kantoor en garage voorzien met de LED verlichting van Gerrit!

Richard Ruiter

Klomp Transport

Het is een verademing om met dit bedrijf te werken. Gerrit pakt door! Het is voorgekomen dat ik ’s morgens een vraag stelde en het ’s middags was opgelost. Geen onduidelijkheden, geen losse eindjes. De installateur die onder Gerrits regie onze armaturen kwam installeren, was van hetzelfde kaliber. Doet wat afgesproken is en ruimt na de werkzaamheden netjes op.

Gerrit for president! 😊

 

Dick van Dalfsen

SunStock Holland B.V.