Over Ledgetit

LedGetIt wil samen met u de wereld duurzamer maken. Dit doen we samen met onze partners. Dit doen we door het leveren van hoogwaardige LED-producten geschikt voor professioneel gebruik. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen werken we tevens met Nederlandse en Duitse fabrikanten. De voordelen hiervan zijn: altijd aanpassingen mogelijk, zelfs tot 10 jaar garantie, korte lijnen,  snelle levertijden en deskundige montage mogelijk. Zo werken we samen met u en hen aan een betere wereld.

De voordelen van onze producten op een rij:

 • hoogwaardige kwaliteit bedoelt voor professioneel gebruik
 • 50 tot 70 % besparen op elektriciteitskosten
 • uw investering terugverdienen in 3 tot 6 jaar
 • 6 tot 7 keer langere levensduur dan de conventionele lichtbronnen
 • 3  tot 10 jaar garantie
 • helderheid over opbrengst, installatie en levertijden 
 • EIA en andere subsidiemogelijkheden 
 •  Lease mogelijkheden

Hoe wij werken

 1. Neem contact met ons op via mail of telefoon.
 2. Wij komen bij u langs om uw wensen en de technische eisen voor uw locatie in kaart te brengen.
 3. Gezamenlijk bekijken we wat in uw situatie de beste en meest rendabele LED-oplossing is.
 4. U ontvangt van ons een lichtplan en offerte. Waar mogelijk starten we met een demoperiode waarin u de LED-lampen vrijblijvend uitprobeert.
 5. Een snelle levering vinden wij belangrijk. In veel gevallen kunnen we de lampen binnen een week leveren. Er is echter niets zo vervelend als onverwacht langer op uw producten moeten wachten. Wanneer u bij ons besteld, informeren wij u dan ook over de op dat moment actuele levertijden.
 6. Na levering (en eventuele Installatie) van de LED-lampen nemen we contact op om te bespreken hoe de lampen bevallen. Ook ontvang u van ons de factuur waarbij wij een betalingstermijn van 30 dagen hanteren.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Of hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Hartelijke groet,
Gerrit Beekhof

contact opnemen